nlc.hu
Sztárok

A koronavírusos Balázs Fecó állapota

Nem javul az állapota a koronavírusos Balázs Fecónak, mesterséges kómában van

Balázs Fecó tizedik napja van mesterséges kómában és lélegeztetőgépen.

A Bors mindennap érdeklődik, és olvasóinak azonnal beszámol Balázs Fecó állapotáról, amely több mint egy hete változatlan. A lap úgy tudja, a tizedik nap környékén jár az énekes, amit lélegeztetőgépre kapcsolva, mesterséges kómában tölt.

Balázs Fecó koronavírusos, állapota még mindig súlyos

Balázs Fecó állapota súlyos, de stabil, Fotó: TV2

Balázs Fecó november közepén került súlyos állapotban a kórházba. Akkor megírtuk, a zenész közel négy évvel ezelőtt került életveszélyes állapotba szívritmus-zavara miatt, amelyet meg kellett operálni, ám nemrég a Storynak azt nyilatkozta, visszatért az egészsége. 

Barátja, Várkonyi Attila, vagyis DjDominique jelentette be egy hete a hírt Fecó családjának engedélyével, most azonban ő sem tud semmit a zenész állapotáról. A Borsnak azt nyilatkozta, úgy tudja, az állapota súlyos, de stabil, feleségét azonban még nem érte el ma, és reméli, ez nem jelent rosszat.

A 69 éves zenész vérplazma-terápiát kap a kórházban, amivel igyekeznek levinni a vírus szintjét a szervezetében. A plazmát pedig olyanok adományozzák, akik már kigyógyultak a vírusból, és a vérük gazdag az ellenanyagban.

Magyar sztárok, akik megkapták a koronavírust

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top