nlc.hu
Baba

Soma Mamagésa 30 éves lánya babaként

Soma Mamagésa babakori képet posztolt 30 éves lányáról

Az előadóművész szinte semmit nem változott az elmúlt harminc évben.

Soma Mamagésa az utóbbi pár napban a közösségi oldalain nosztalgiázik. Nemrég múlt harmincéves a lánya, akiről születésnapja alkalmából egy babakori fotót osztott meg és hosszan részletezte, hogy milyen volt Hanna gyerekkora.

Soma Mamagésa

Fotó: Nagy Zoltán

„Ma 30 éve lettem egy kívül-belül szépséges lány (most már nő) anyja. ( + 9 hónap) A fiam megszületése után nem sokkal elkezdtem nagyon vágyni arra, hogy lányom is legyen. ( Akkor jött be Mo.-ra az agykontroll, és 2 hónapon át mindennap programoztam, hogy csak X kromoszómák találkozzanak. Nap mint nap vizualizáltam, hogy egy kislány gömbölyödik a méhemben.) 30 éve folyamatosan ajándéknak élem meg, hogy ezt az ajándékot megkaptam. Az apukájával ( az én drága Gyurimmal, akire annyira hasonlít), már imádkoztunk az Égiekhez és az Ősök szelleméhez, de 10.16-kor lesz a saját imám. (9.16-kor született, de akkor még nem volt óraátállítás.) Hiszem, hogy amit a születésnapunkon a lelkünk mélyéből kérünk (minél közelebb a megszületés pillanatához), az teljesülni fog. És igen… a gyermekek születésnapja egy kicsit mindig az anya születésnapja is. ( Ezen a napon születtem meg lányos anyának lenni.) Kívánom neki mindazt a jót, amitől (ős)biztonságban, bizalomban, bőségben, boldogságban, szárnyaló kreativitásban, flow-ban, szeretetben, teljességben élhet. Így legyen, így lesz!” – írta korábbi posztjához az előadóművész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top