nlc.hu
Baba

Halott babájával közös fotót posztolt az influenszer

17 hetes, halott babájával közös fotót posztolt az influenszer

A képen a halott babát a karjában fogja a kórházi ágyon.
Ina Schnitzer

Ina Schnitzer, avagy az interneten leginkább Yoga Jordanként ismert fitness-influenszer sokkoló és egyben nagyon szomorú fotót posztolt az Instagram-oldalán. A képen egy kórházi ágyon fekszik a 17 hetes, halott kisbabájával, akit csukott szemmel a karjában tart. A poszthoz még ezen felül is mellékelt egy fotót, amin egy egészen parányi babalábnyom látható – írja az RTL.

Én kis Ellám, most már a csillagokkal vagy. Bár csak rövid időt tölthettünk együtt, ez mégis nagyon értékes volt számunkra. Örökké a szívünkben, kis angyalom

 

– szólt a poszt szövege. Ina Schnitzer életében nem ez az első hasonló tragédia, tavaly nyáron már az első trimeszterben elveszítette a babáját. Az edzést azonban még e nehéz körülmények között sem hagyja abba. Állítása szerint nem azért fontos számára a fitness, hogy jobb alakja legyen, inkább egyfajta terápiaként tekint rá, ez számára a mentális egészség és az öngondoskodás egyik formája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top