nlc.hu
Család

Csecsemőgyilkosság Bábonymegyerben

Megszülte, majd szemeteszsákba csavarta a babát, azzal védekezik, hogy nem tudta, hogy szül

A nő mindenki előtt titkolta a terhességét.

Halott újszülöttet találtak egy bábonymegyeri faházban tavaly októberben. A rendőrök egy 27 éves nőt vádolnak a csecsemő meggyilkolásával. Mint kiderült, ő volt a gyermek anyja, s a rendőröknek azt mondta, azt hitte, csak fáj a hasa és WC-re kell mennie, és észre sem vette, hogy szült… – számol be a tragikus esetről a Blikk.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság  nyomozói az anyát – őrizetbe vétele mellett – emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Az eset körülményeit szakértők bevonásával a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

A fiatal nő mindenki előtt titkolta a terhességét: az anyja azt hitte, a gyermeke csak a jó étvágya miatt szedett fel néhány kilót. A nő a bíróságon azt mondta, székelési ingert érzett, ezért ráült a vödörre, ahol egy élő magzatnak adott életet.

Az anya azt mondta: 

nem vette észre, hogy szült, csak amikor belenézett a vödörbe.

A nő egy szemeteszsákba csavarta a gyermekét, miután megfojthatta, majd egy faházban elrejtette. Később rosszul lett, kórházban került, ahol kiderült, nemrégiben szülhetett, ezért keresni kezdték a gyermeket – írja a Blikk.

csecsemőgyilkosság helyszíne

Fotó: RTL Híradó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top