nlc.hu
Baba

Terepjárót kapott az ötéves, hogy szeressen suliba járni

Terepjárót vettek lányuk 5. szülinapjára, hogy szívesebben menjen iskolába

A malajziai kislányt már most erőteljesen motiválják a szülei, hogy meg se álljon az orvosi egyetemig!
kislány terepjárót kapott

Malajziában nagy visszhangot kapott az a videó, melyben tehetős szülei egy hófehér terepjáróval lepnek meg egy ötévest, azzal a nem titkolt céllal, hogy szeressen iskolába járni. 

Az üzletasszonyként dolgozó anyuka, Farhana Zahra közkinccsé tett a TikTokon egy videót, amiben arról kérdezte a lányát, Fatimát, hogy mit szeretne kapni az ötödik születésnapjára. A kislány két drága autót is megnevezett, az anyukája azonban nem jött zavarba: megígértette vele, hogy ha megkapja valamelyiket, akkor szívesen jár majd iskolába.

Ez utóbbira azért volt szükség, mert az utóbbi időben Fatima nem volt túl lelkes a tanulás gondolatától, ettől pedig egészen kétségbe estek a szülei. Az április 10-én publikált videó az ékes bizonyíték arra, hogy Fatima megkapta, amit kért, most már csak azért kell drukkolni, hogy tartsa is a szavát!

A kommentelők között volt, aki nagyon szerencsésnek nevezte a kislányt, amiért ilyen csodás ajándékot kapott, mások viszont megszólták a szülőket, mondván, mérhetetlenül elkényeztetik a lányukat.

@farhanazahra91

Happy birthday Nur Fatima Az zahra yang ke 5 ❤️❤️❤️ happy dia dapat G Wagon yang dia nak, sampai dia asyik mintak nak pegang kunci je hahaha

♬ original sound - Farhana Zahra

Nyitókép: TikTok-pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top