nlc.hu
Baba

Emlékszel még erre a kisfiúra? Kiderült, mi van vele

Emlékszel még erre a kisfiúra? Kiderült, mi történt vele a fotó óta

Néhány éve kis túlzással egy világ szurkolt Beckett gyógyulásáért, aki mindössze kétéves volt, mikor kiderült, hogy leukémiája van.
Beckettnek néhány éve az egész világ drukkolt.

2018 áprilisában a Burge család élete egy szempillantás alatt a feje tetejére állt. A szülők ekkor tudták meg, hogy kétéves kisfiuk, Beckett furcsa tüneteit akut limfoid leukémia okozza. „Nem szépítem, a hír gyakorlatilag sokkolt minket” – idézte fel a diagnózis utáni pillanatokat Kaitlin Burge. Elárulta azt is, hogy miközben Beckett betegsége az egész családot megviselte, lelkileg legjobban Aubrey, Beckett 4 éves nővére szenvedett.

„Mindössze 15 hónap van kettejük között, szóval Beckett nemcsak Aubrey testvére, de a legjobb barátja is. Miután elkezdődött a kezelése, végig kellett néznie, hogy a játszópajtásának egyik pillanatról a másikra nem csak a játék, de még a járás is fájdalmat és nehézséget okoz” – idézi az édesanyát a Brightside.

Kaitlin a lapnak elárulta azt is, hogy a lánya az első pillanattól kezdve mindenben támogatta Beckettet. „Olyan helyzetekben volt kénytelen látni testvérét, amiben egy testvérnek, vagy barátnak se lenne szabad látni a szerettét” – mondja az anya, aki mérhetetlenül büszke gyerekeire, hogy egymást támogatva vészelték át ezt a nehéz időszakot.

Mint kiderült, Beckettnek két évig kellett járnia kezelésekre, amik végül meghozták a várva várt eredményt. Az utolsó kemoterápiája 2021. augusztus 8-án volt, azóta remisszióban van és édesanyja szerint teljesen egészséges. „Nagyon fájdalmas és érzelmileg kimerítő időszak volt ez az életünkben, és most pedig hálásak vagyunk azért, hogy Beckett egészséges és ugyanolyan életet élhet, mint bármelyik kortársa” – mondta az anyuka, majd hozzátette, nem is olyan kicsi fia 2022. november 25-étől újabb szerepben próbálhatja ki magát: hivatalosan is nagy testvér lett ugyanis. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top