nlc.hu
Baba

A spagettivel játszó baba a TikTok új kedvence

A paradicsomos spagettijével játszó baba a TikTok új kedvence

Több ételt ken szét az asztalon és önmagán, mint amennyi a szájába jut, de a kis Reese számára a spagettievés lényege úgyis az óriási móka.
Reese

Lassan egymillió megtekintőnél jár az a videó, amit Taylor Bunton töltött fel TikTokra a kislányáról, Reese-ről, amint a gyerek épp a spagettijével játszik. A videót az édesanya azzal a szöveggel töltötte fel, hogy

A spagettiestéken mindig apa fürdet

, ami a látványt elnézve teljesen érthető. Nem csoda, hogy a videóban egy pillanatra feltűnő édesapa elég szomorú arcot vág: kőkemény munka lehet ezután ezt a kislányt tisztára „pucolni” – adta hírül a Good Morning America.

Buntonék amúgy is nagyon aktívak a közösségi médiában, számos képet és videót osztanak meg a családi életükről, és az édesanya úgy gondolta, hogy sok család tud majd kötődni ahhoz, ahogy a kislányuk épp spagettit eszik. Vagy mondjuk inkább azt, hogy játszik vele, mert többet ken szét, mint amennyi a szájába jut. Jelenleg a paradicsomos spagetti a kis Reese kedvenc étele, imádja fogdosni és összevissza kenni, ami látszik is a felvételen. Többen azt a tanácsot adták, hogy az apa ne teketóriázzon, a babaszékkel együtt tegye majd Reese-t a zuhany alá, annyira durva a helyzet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top