nlc.hu
Baba

Így jelentette be Serena Williams kislányának, hogy várandós

Cukiság: így tudta meg Serena Williams kislánya, hogy testvére fog születni

Aranyos családi videót tett közzé Serena Williams.

A 41 éves teniszcsillag a MET-gálán jelentette be, hogy második gyermekével várandós, és Youtube-on most azt is megosztotta, hogyan közölték kislányával, Olympiával, hogy testvére fog születni.

Serena Williams azt mondja, kislánya észrevette, hogy valami megváltozott, megjegyezte ugyanis, hogy édesanyja mintha felszedett volna pár kilót, és erre hivatkozva is vezették fel neki a nagy hírt. Pontosabban a sportoló azt mondta Olympiának, hogy volt orvosnál, ahol kiderült, nem “hízott meg”, hanem egy baba növekszik a hasában.

A kislány pedig majd kiugrott a bőréből, amikor megtudta, hogy újabb taggal bővül a család, meg is ölelte édesanyját. Szülei azért a lelkére kötötték, hogy még egy napig senkinek nem mondhatja el, hogy kistestvére lesz. 

Serena Williams és Alexis Ohanian 2017-ben házasodott össze, első gyermekük, Olympia néhány héttel az esküvő előtt jött világra. A sportoló 2022-ben bejelentette, visszavonul, és a Vogue-nak elárulta, szeretnék, ha tovább bővülne a családjuk.

Serena Williams és családja

Fotó: Profimedia

(via Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top