Egy 19 éves terhes lány azt állítja, szűz, és egy gonosz szellem ejtette teherbe

FEL | 2023. Június 02.
Egy 19 éves kolumbiai nő azt állítja, hogy soha nem volt intim kapcsolata férfival, szerinte egy „gonosz szellem” ejtette teherbe.

A fiatal nő nemrégiben hatalmas vitát váltott ki a latin-amerikai közösségi médiában, miután a TV Malambónak, egy kolumbiai helyi médiumnak azt mondta, hogy szerinte természetfeletti erő ejtette teherbe. A meg nem nevezett nő elmondta, hogy miután furcsa álmokat tapasztalt és természetfeletti jelenséget érzékelt a szobájában, elkezdett kimaradni a menstruációja, majd az édesanyja elvitte egy nőgyógyászhoz kivizsgálásra. Ekkor derült ki, hogy a 19 éves „szűz”, aki állítása szerint még soha nem feküdt le férfival, terhes.

A kép csak illusztráció. Fotó: Getty Images

A 19 éves nő elismerte, hogy nehéz elhinni a verzióját, és azt is bevallotta, hogy ő sem érti teljesen, hogyan esett teherbe.

Egyesek szerint a lány csak kitalálta a történetet, mert nem akarja, hogy a szülei megtudják, hogy intim kapcsolatba került egy férfival, mások pedig az ő oldalára álltak, és azt mondták, hogy hallottak már hasonló történeteket.

„A lány igazat mond, hallottam már más, hasonló esetekről – kommentálta egy személy. – Az utolsó dolog, amit az apjának vagy az anyjának tennie kellene, hogy kirúgja őt a családi házból.”

Kolumbiában a 14 és 19 év közötti lányok gyakrabban esnek teherbe, mint a világ legtöbb más országában.

Korábban mi is írtunk egy hasonló esetről, amikor egy lány, aki a vaginizmusa miatt a hagyományos értelemben nem szexelt, mégis teherbe esett.

(Via)

Exit mobile version