nlc.hu
Életmód

Teherbe esett a szűz lány

Gyereke született a lánynak, aki nem is szexelt

A vaginizmusa miatt a hagyományos értelemben nem szexelt a lány, mégis teherbe esett.
Terhes

Nicole 18 éves volt, amikor elkezdett járni a barátjával, aki később a gyereke apja lett. A fiatal pár szeretett volna szexelni, de a férfi egyszerűen képtelen volt a behatolásra, úgy érezte, mintha akció közben egy falba ütközött volna. Nicole egy tampont sem tudott felhelyezni magának, de az orvosok szerint nem volt semmi baja, csak „extrém módon szűk” odalent. A lány azonban tudta, hogy valami nincs rendben.

Egyszer aztán rosszul érezte magát, égett a gyomra, fájtak a mellei, mire a főnöke, aki jó barátja is volt egyben, azt mondta, biztos terhes. Nicole nevetett, hogy kizárt dolog, hiszen a barátjával sosem közösültek, de azért csinált egy tesztet. Nem hitt a szemének, amikor meglátta, hogy terhes.

A vizsgálatok során az orvosok nem hitték el neki, hogy még szűz, ez pedig megalázó helyzeteket okozott a lánynál. Ám később vaginizmust állapítottak meg nála. Ez a szexuális zavar azzal jár, hogy a hüvelyfal izmainak önkéntelen összehúzódása miatt lehetetlen vagy nagyon nehéz a tampon használata, a nőgyógyászati vizsgálat és a szeretkezés. És hogyan eshetett teherbe? Ritkán, de előfordulhat, hogy behatolás nélkül is teherbe essen valaki, ha az együttlét során a testnedvek a hüvelybe kerülnek.

A diagnózis után Nicole egy terapeutához fordult, és a tanácsainak köszönhetően sokat javult az állapota, és elvesztette a szüzességét – 5 hónapos terhesen.

Nem sokkal később a kislánya is egészségesen világra jött, és azóta már 8 éves. Nicole már nincs együtt a barátjával, a vaginizmus nem múlt el nála teljesen, de már nem okoz gondot neki a tampon használata, és a szexuális élete is kiegyensúlyozott.

(Yahoo)

Vaginizmus az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top