nlc.hu
Baba

15 év próbálkozás után lesz gyerekük

Megható videó: így reagált a férj, amikor megtudta, hogy 15 év próbálkozás után végre gyerekük lesz

A házaspár már letett arról, hogy saját gyerekük szülessen, nem csoda, hogy mindketten zokogásban törtek ki.
Terhességi teszt egy nő kezében

A 37 éves Brie Owens Atlantában él a férjével. Van négy örökbefogadott gyerekük, de mindig is szerettek volna egy sajátot, de sajnos csaknem 15 év alatt ez nem jött össze. Aztán végre megtörtént a csoda, Brie teherbe esett.

Az édesanya videóra vette, ahogy férjével, a 39 éves Stephennel közli a mindennél jobban várt örömhírt. A felvételen először a nő arról beszél, hogy milyen jó lenne, ha a közeljövőben végre terhes lenne, amit a férfi egyenesen őrületnek nevezett.

Ezután Brie elmondja, hogy csinált egy terhességi tesztet, és pozitív lett az eredmény! Rövid szünet után a férj először alig akar hinni a fülének, megkérdezi, hogy nem vicc-e az egész, aztán mindketten nevetésben-zokogásban törnek ki.

@alittlediy

This was not on my 2023 bingo card. Or my lifetime bingo card. We were never told by doctors we couldn’t get pregnant, but it’s been 14 years and it’s never happened. And honestly, I was very ok with not birthing any of my children (and am pretty scared of pregnancy and giving birth), plus, after William, we thought our family was definitely complete. (We have 4 children through foster/adoption, ages 8, 7, 4 and 7 months) However, I’ll just say, God has other plans and they are wild and crazy! We’re still processing it, but are thrilled, excited, and overwhelmed. We find out the gender on Tuesday and I can’t wait to be able to properly nest! This will be our first child that we have more than a week to prepare for 🫠🤗 Baby…you’re in for a crazy ride once you’re here, and we can’t wait! BACKSTORY to the video: we had started joking I was pregnant halfway through August because (sorrry if TMI…) my boobs hurt really badly. Then around when I would have started my period, it was a day late (VERY rare for me). But since our month was literally one of the toughest we’ve had, we thought it was stress related. So this was me knowing I was pregnant and joking about “what if”.

♬ original sound - brie_owens

A pár 2008 óta szeretett volna saját biológiai gyereket, de miután ez nem jött össze, úgy voltak vele, hogy nem erőltetik, hanem a sorsra bízzák magukat.

„Ilyen hosszú idő után az ember nem is gondol rá. Nehéz megmagyarázni. Lehet, hogy reménykedsz benne, de nem számítasz rá” – mondta Brie, és hozzátette, hogy mindannyian nagyon izgatottak, hogy bővül a családjuk.

(Daily Mail)

(Kiemelt kép: Pexels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top