nlc.hu
Baba

Jessie J így táncolt önfeledten a császármetszése előtt

Jessie J így táncolt önfeledten a császármetszése előtt – videó

Jessie J kilenc hónapig a természetes szülésre készült.
Jessie J

A napokban írtunk várandós sztárokról, köztük van Jessie J is, aki az Instagramon osztott meg egy videót, amelyen néhány órával a születése előtt felszabadultan táncol.

A slágergyáros énekesnő, aki a múlt hónapban adott életet kisfiának, elmondta az Instagram-követőinek, hogy “kilenc hónapot töltött a természetes szülésre való felkészüléssel”, de végül más irányt vett a gyermek jövetele.

“Néhány nappal a 40. hét után volt egy vizsgálatom, és kiderült, teljesen rosszul áll és beragadt a baba, mivel egy kicsit vaskosabb és hosszabb volt az átlagosnál. Mindent megtettem, hogy megpróbáljam megfordítani, de ő azt mondta: “Nem, anya, a tetőn akarok kijönni, nem pedig a bejárati ajtón”. – írta a friss anyuka.

A zenész rajongói elárasztották gratulációkkal a posztja alatt, az egyik követője így kommentálta: „Annyira hálás vagyok, hogy megosztottad ezt. És annyira örülök neked”.

Hasonló táncos videót posztolt G.w.M is, amelyben az látható, hogy infúzióval a kezében, nagy pocakkal még önfeledten táncolt, sőt twerkelt Kulcsár Edina, olykor az ágyon. A szülés előtti “örömtáncból” a férje sem maradt ki: G.w.M is ugyanúgy “nyomta”, akárcsak a felesége.

Kiemelt kép: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top