nlc.hu
Baba

Esküvői TikTok-videó

Szalvétának használta a menyasszony ruháját a kislány

A videó láttán újra fellángolt a vita, hogy jó-e pici gyerekeket meghívni egy esküvőre.

Egy Kristen nevű TikTok-felhasználó posztolta a videót, amelyen kislánya nem talál szalvétát, ezért a menyasszony hófehér ruhájába törli az arcát. Bár az ara csak nevetett az eseten, biztos nem mosolygott volna, ha a kislány ketchupot vagy csokitortát próbált volna beletörölni a ruhába.

@thefoxsaystwins Do not recommend serving ketchup with the chicken nuggets and fries for the kiddie meal…or just don’t invite kids #bridefail #imsoembarrassed #weddingwhoops #rehersaldinner #kidfreewedding #kidsaremessy ♬ dumb dumb - sped up - mazie

A kommentelőknek persze több se kellett és rögtön fellángolt a vita, hogy  szabad-e ilyen pici gyerekeket is meghívni az esküvőkre. Volt, aki azt írta, ez a videó a 43. ok, ami miatt nem hívna gyereket a lakodalmára.

menyasszony

Az esküvő egyik legfontosabb éke a menyasszony ruhája (Fotó: Pexels.com)

Néhányan dicsérték a menyasszonyt nyugodt, hűvös és összeszedett reakciójáért, és megjegyezték, hogy ők nem lennének ilyen nyugodtak, ha egy gyerek ezt tenné a ruhájukkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top