nlc.hu
Baba

A Nagy Ő-ben is terhes volt Vida Beatrix

Már a Nagy Ő-ben is várandós volt az exétől a Séfek Séfe versenyzője

Néha megijeszti, hogy egyedülálló anyuka lesz.

Hétfő este indult a Séfek Séfe, melyben máris felbukkant egy ismerős arc. Vida Beatrix tavaly jelentkezett a Nagy Ő-be, hogy meghódítsa Árpa Attila szívét, ám nem sokáig tartott a pályafutása, ugyanis egy sérülés következtében fel kellett adnia a versenyt

Vida Beatrix

Vida Beatrix (Séfek Séfe)

Most a Séfek Séfébe jelentkezett, ám azok, akik emlékeztek rá, meglehetősen ledöbbentek, ugyanis nagy pocakkal tűnt fel a képernyőn. Mint kiderült, már akkor állapotos volt, amikor a Nagy Ő-ben részt vett. 

„Már A Nagy Ő előtt is terhes voltam, csak nem tudtam – árulta el Bea a Séfek Séfében. Hozzátette, volt egy párkapcsolata, amit nem sokkal a Nagy Ő előtt zárt le, a forgatásokon pedig még nem is érezte, hogy terhes lenne, csak a műsor után derült ki számára is. – Nagyon meglepődtem, mikor megtudtam, hogy anyuka leszek. Teljesen kétségbe estem, viszont most már semmi akadály nincs előttem.

Habár volt barátjával először úgy döntöttek, vállalják a gyermek közös nevelését, a férfi időközben kihátrált a dologból. „Van azért szomorkodás is ebben a dologban. Amikor berendezem a babaszobát vagy vásárolok neki, akkor néha elszomorodom, hogy ezt egyedül kell átélnem, és hogy nincs mellettem egy ember, aki támogatna lelkileg. Pár perc múlva aztán megrázom magam és nem foglalkozom ezzel.”

Bea végül a válogatón kiesett a főzős műsorból. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top