nlc.hu
Baba

A Nagy Ő: Laura újra szerelmes

A Nagy Ő: A szakítás után Laurának már új párja van

Laura nem volt sokáig egyedül.

Tóth Dávid Laurát választotta A Nagy Ő-ben, ám – ahogy arról az nlc elsőként beszámolt – nem tartott sokáig a kapcsolatuk, két hónap után szakítottak. „Azt hittem, tényleg ő lesz a Nagy Ő, ám ahogy teltek-múltak a hetek, éreztem, hogy vannak dolgok, amikben nagyon különbözünk. Ha valakibe nagyon szerelmes vagy, minden tökéletes, nem jönnek ki a hibák, ám egy idő után átfordulnak az érzelmek, és ekkor derül ki, hogy a hibák ellenére képesek vagytok-e együtt élni. Sokat kritizált, és részemről is voltak olyan dolgok, amik már nem annyira tetszettek benne. Egy idő után elbeszéltünk egymás mellett és arra lettem figyelmes, hogy egyre többet agyalok azon, hogy valami nem stimmel” – mondta nekünk Laura

Most az is kiderült, hogy a 24 éves lány nem volt sokáig egyedül, már új párja van. „Az ismerkedési fázisban vagyunk, de már most olyan érzelmeim vannak irányába, amelyek Dávid felé sosem voltak. A vele való kapcsolatom nem lett happy end, viszont most nagyon jól érzem magam” – árulta el az nlc-nek Laura, aki a férfi miatt döntött úgy, hogy nem utazik vissza Angliába, ráadásul több állásajánlatot is kapott, ami Magyarországhoz kötheti.

laura nagy ő

Laurának új párja van (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top