nlc.hu
Baba

Malőr a baba keresztelőjén

Így döntötte romba egy kisbaba a saját keresztelőjét

A 11 hónapos kisfiú megtalálta a módját, hogy emlékezetessé tegye a keresztelőjét.

Candace Williams csak szerette volna megkereszteltetni 11 hónapos kisfiát Sullivant, ám a baba egy mozdulattal átírta a szertartás forgatókönyvét. Íme:

@nattyiceicebabyy @Barstool Sports hope you find this as funny as we did #baptismgonewrong ♬ Oh No - Kreepa

Noha a New York állambeli Lancasterben lévő Miasszonyunk templom papja kissé elkeseredettnek tűnt, Candace mindenkit biztosított arról, hogy az atya nyugodtan vette a malőrt.

Szuper volt, kihalászta a Bibliát a vízből és folytatta” – mesélte a 35 éves anya a Today.com-nak.  „A lapok mondjuk átáztak Később a férjem mondta is, hogy folyton nevetnie kell, ha eszébe jutnak a csöpögő lapok”.

katolikus templom

A keresztelés kellékei (Fotó: Pexels.com)

Ezek után mondjuk a család nem is tudta abbahagyni a nevetést. Ráadásul Sullivan a 20 perces ceremónia alatt végig szórakoztatta szeretteit. „Igazán játékos volt – kiabált és gügyögött” – emlékszik vissza Candace. „Amikor megkereszteltük, és a fejét a kútra kellett hajtanunk, mindenkire nézett és mosolygott. Tudja, mikor vicces.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top