nlc.hu
Baba

Tortája miatt senki nem ment az ötéves szülinapjára

Tortája miatt nem ment el senki az 5 éves kisfiú szülinapjára

A kisfiú édesanyja, aki hetek óta szervezi az egyébként Pokémon-témájú partit, végül a barátait kérte meg, hogy ugorjanak be.
Vegán tortája miatt mondták le a kisfiú szülinapját.

Malachi hetek óta másról sem beszél nekem, csak a szülinapi bulijáról. Alig várta, hogy végre együtt játszhasson a barátaival”idézi a Daily Mail Australia az ötéves kisfiú édesanyját. A 27 éves Angel Craine a lapnak elárulta azt is, a Pokémon-témájú partira – amit egyébként hosszú hetek óta szervez idősebb gyermekének – csak azért nem jönnek el a meghívott gyerekek, mert kisfia elárulta nekik, hogy az eseményen vegán torta lesz.

Malachi, aki január eleje óta nem eszik semmilyen állati eredetű élelmiszert, büszke vegánságára. Édesanyja a Daily Mail újságírójának elmondta, ő maga tavaly állt át vegán életmódra, mert „a lelkemnek és az egészségemnek is szüksége volt erre a váltásra”, de egy pillanatig sem ragaszkodott hozzá, hogy az akkor négy, illetve kétéves fiai is kövessék a példáját.

Csakhogy Malachi rajong az állatokért.

Rengeteget járunk az állatkertbe és gyakran megfordulunk különféle állatsimogatókba is, hogy testközelből is találkozhasson a kedvenceivel. Miután egy beszélgetésünk során tudatosította magában, hogy a csibefalatok csirkéből, a hamburger pedig tehénből van, kijelentette, hogy soha többet nem akar állati eredetű élelmiszert enni

– magyarázza az anyuka.

Nem volt kérdés tehát, hogy Malachi szülinapi buliján is vegán menü lesz, csakhogy a döntés nem nyerte el a vele egyidős barátai tetszését. „Malachi elmondta, hogy a társai piszkálták őt a vegán torta miatt, és kijelentették, hogy ha nem lesz rendes édesség, el se jönnek a partira.” Így történt, hogy a hetek óta szerveződő bulira végül Malachi egy barátja se jelzett vissza. A kétségbeesett Angel úgy döntött, meghirdeti a bulit a barátai között is, hogy még se kelljen kisfiának egyedül ünnepelnie.

„Egyelőre 12 gyerek és a szülei jeleztek vissza és nagyon remélem, hogy ez a szám a szülinapig már csak nőni fog” – zárta az anyuka, aki reméli, hogy Malachi szerez majd néhány új barátot, akiknek az érdeklődési köre is hasonló az övéhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top