nlc.hu
Baba

Hírességek gyerekeinek neve

Ezeket a neveket magyar hírességek hozták divatba

A számokat elnézve nemcsak az elkötelezett rajongók másolják kedvenceik névadási szokásait. Nézd meg, kik diktálják itthon a babanév-trendet!

Külföldön és itthon is gyakran megesik, hogy a hírességek ritkán hallott, különleges nevet választanak a gyerekeiknek. Ezzel természetesen nincs semmi baj, mindössze annyi, hogy olyan sok újdonsült szülőt inspirálnak a nekik tetsző lány- és fiúnevekkel, hogy pár év leforgása alatt már-már elcsépeltté válik az egyediként startolt utónév.

Rubint Réka, Schobert Norbi, Sebestyén Balázs, Csobot Adél és Istenes Bence

Balázsék a rekorderek

Az évről-évre közzétett utónév-statisztikából feketén-fehéren kiolvasható, melyek azok a nevek, amik hirtelen óriási lendületet kapnak, és üstökösként ívelnek felfelé a népszerűségi listán.

Több sztárcsemete-névvel is ez történt, ám a legnagyobbat minden bizonnyal Sebestyén Balázsék első fiának neve szólt. A Benett korábban szinte sosem hallott névből mára a 12. helyig szárnyalt a friss Top100-ban, vagyis a szülők a mai napig előszeretettel választják. Még úgy is, hogy Sebestyén Benett idén már 15 gyertyát fújhat el a szülinapi tortáján!

Megnézem
Összes kép (8)

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Schumy Csaba, RTL+ / Sajtóklub, Birton Szabolcs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top