nlc.hu
Baba

Közös fotón Bruce Willis és az egyéves unokája

Közös fotón Bruce Willis és egyéves unokája: a színész lánya, Rumer posztolta

Megható családi fotók csokorját tette közzé Rumer Willis. Az egyik megható képen Bruce Willis látható az egyéves unokájával.
Rumer Willis és Bruce Willis

A napokban lett egyéves Louetta, Rumer Willis és Derek Richard egyéves kislánya, Demi Moore és Bruce Willis elsőszülött unokája. Rumer pár hete mesélt arról, hogy a demenciával küzdő édesapja mindig felragyog, ahányszor csak meglátja az unokáját. Most a szülinap miatt egy fotósorozatot szentelt Louettának, és a családi fotók között egy nagypapa-unoka kép is helyet kapott – vette észre a 24.

Rumer a legkedvesebb, legszebb, legokosabb, legviccesebb, legédesebb kislányként írja le Louettát, és el sem hiszi, hogy egy ilyen tökéletes kislány őt választotta az édesanyjának.

Ajándék vagy mindenkinek, aki találkozik veled, és a mosolyod szinte vakító, annyira varázslatos. A nevetésed a kedvenc hangom az egész világon. A te kis puszijaidra a legjobb dolog felébredni. Minden porcikámmal szeretlek, pici lányom.

A posztban köszönetet mondott a szeretteinek, többek között a szüleinek, Demi Moorenak és Bruce Willisnek is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top