nlc.hu
Család

Gyönyörű szoptatós képet posztolt Bruce Willis lánya, Rumer Willis

Gyönyörű szoptatós képet posztolt Bruce Willis lánya, Rumer Willis

Rumer fürdik az anyaszerepben.

A 35 éves Rumer Willis, Bruce Willis és Demi Moore lánya, tavaly áprilisban adott életet első gyerekének. A kismama nemrég magáról és kislányáról osztott meg egy képet melyhez azt írta, tavaly ilyenkor a születésnapján tudta meg, hogy várandós. – szúrta ki a 24.hu.

Rumer Willis

Fotó: Instagram

Most, hogy itt van a karjaimban, úgy érzem, hogy minden születésnapi kívánságom tízszeresen teljesült. Ez az elmúlt év annyi növekedéssel, kihívással és félelemmel járt, amit le kellett küzdenem, de mellette nagyobb örömöt hozott, mint amennyit valaha is el tudtam volna képzelni.

Az új énemet jobban szeretem, mint valaha is gondoltam volna. Jobban érzem magam a bőrömben. Magabiztosabb vagyok, mint valaha képzeltem. Oly sok éve tudom, hogy anyának lenni egy olyan isteni célhoz fog igazodni, amit mindig is éreztem, és a tudat, hogy a megérzéseim helyesek, bizalmat adott nekem magamban, amiért olyan mélyen hálás vagyok. Soha életemben nem éreztem magam ilyen gyönyörűnek. – írja a kettejükről készült fotó mellé.

Bruce Willis természetesen imádja az unokáját, már többször le is fotózták vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top