nlc.hu
Sztárok

Bruce Willis öt lánya

Ilyen nagyok már Bruce Willis lányai – galéria

Bruce Willis öt lánya közül már senki sem kisbaba: mutatjuk, mekkorára nőtt Evelyn és Mabel, és milyen gyönyörű, fiatal nő lett Rumer, Scout és Tallulah.
Bruce Willis és családja

Bruce Willist egyszerűen körbeveszi a szeretet… és a girl power. Ez látszik azon a fotón is, amit a volt felesége, Demi Moore osztott meg az Instagramon még az ünnepek előtt. „CSALÁD vagyunk! Elkezdtünk az ünnepekre hangolódni!” – olvasható a kép alatt, amin a színésznő, a Bruce-szal közös három gyerekük (Rumer, Tallulah és Scout), illetve a férfi második felesége, Emma Heming látható a két kislányukkal, Evelynnel és Mabellel. A legidillikusabban működő patchwork család egy karácsonyra teljesen kész háttér előtt pózoltak, a fotóba pedig belefért még Tallulah kiskutyája, Pilaf is.

A Willis-lányok – még a legkisebbek is – már régóta nem apró kisbabák. Bruce és Emma gyerekei lassan tinikorba lépnek, míg a színész Demivel közös lányai közül lassan mindannyian elérik a 30-as mérföldkövet. Éppen ezért most összeszedtük az alábbi galériában, hogyan is néznek ki most a csajok. Lesd meg, mekkorát nőttek!
 
Bruce Willis lányai
Megnézem
Összes kép (13)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top