Baba

Nemcsak a postákon lehet iskolakezdési utalvánnyal fizetni

Ha messze van az iskolakezdési utalványt elfogadó hely, érdemes várni a befizetéssel augusztusig.

Nemcsak a postákon lehet iskolakezdési utalvánnyal fizetniMost már biztos, hogy a béren kívüli juttatásként kapott iskolakezdési utalvánnyal is lehet fizetni a tankönyvekért, ugyanakkor sajnos csak kevés helyen fogadják el.

A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) korábban kipostázta a csekkeket, amelyeket először július 15-ig kellett volna befizetni, de végül egy hónappal későbbre, augusztus közepére módosították a határidőt. Ezután is lehet fizetni, akkor a tankönyvek átvételekor az iskolában kell igazolni azt.

Egyelőre csak a megyeszékhelyeken, ott is csak a kijelölt postákon lehet utalvánnyal fizetni augusztus elsejétől. Úgynevezett Kello-pontokat is kialakítanak majd Budapesten, Debrecenben, Győrben, Miskolcon, Pécsett, Szegeden és Zalaegerszegen, ahol a csekk befizetése mellett általános személyes ügyintézésre is lehetőség lesz. A fizetési helyek pontos listáját itt találhatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top