Bármikor jöhetsz! cikkek
Szponzorált tartalom

Tippek babát váróknak, hogy mutassanak szuperül a fotókon

A legtöbben szeretik megörökíteni terhességüket valamilyen módon, és nyilván mindezt csinosan szeretnék tenni.

Amilyen sok örömmel és szépséggel jár a terhesség, annyi nyűggel is, ha őszinték akarunk lenni. De ha később visszagondolunk rá, sokszor megszépülnek az emlékeink. A legtöbben ezért általában meg is akarják örökíteni a babavárás jobb pillanatait.

Ki videót, ki fotókat készít. De nem könnyű az egyre növekvő hasunkkal kecsesen pózolni, miközben a gyerek lehet, hogy éppen szétnyomja a hólyagunkat, és majdnem bepisilünk, de mégis mosolyognunk kell. Ezért most mutatunk néhány tippet, mire érdemes odafigyelni a kismamafotók készítésekor, hogy maximálisan elégedettek legyünk az eredménnyel. 

Fogd közre a hasad

Több okból is jó megoldás lehet:

  • ha kicsi még a hasad, egyértelművé teszed, hogy babát vársz,
  • ha nagy, segít megtartani a súlyt,
  • legalább tudod, mit kezdj a kezeiddel, és nem kell külön pózolnod velük.

Fordulj el kicsit

Ha oldalról fotóznak, akkor egyértelmű, hogy babát vársz, míg egyenesen a kamera felé fordulva úgy tűnhet, csak sokat ettél esetleg, ezért puffadt a hasad, ha még a terhesség korai szakaszában jársz.

Ne te legyél a középpontban

Persze, ha egyedül fotóznak, nehéz nem a középpontban lenni, de ha természetesebb képekre vágysz, akkor legyetek többen a fotón, és ne a hasadra fókuszáljon kizárólag a kamera. Persze legyen természetes, hogy várandós vagy, de ezt a fotókon másokkal együtt szerepelve is megteheted.

Gyakorold a pózt, ha az segít

Akár ülsz, akár állsz a fotókon, a legfontosabb a testtartásod. Arra pedig nem terhesen sem figyel oda sok ember, ezért tessék gyakorolni nemcsak a pózt, hanem az egyenes háttartást is. Eleged fog még úgyis fájni a hátad a baba súlyától, és az a szüléssel sem ér véget, ugye, mert akkor meg jön majd az emelgetés.

Forrás: Foxy Photography

Fotózkodj gyerekkel vagy kutyával

Minden (nem) terhes nőnek van olyan napja, amikor csúnyának, netán undorítónak érzi magát sajnos. Ilyen a hangulatodban a fotózáson legyen ott melletted egy barátnőd általad olyannyira kedvelt gyereke vagy a házi kedvenced, ha úgy éreznéd, kicsit elterelnéd a figyelmet magadról, vagy csak jólesne, ha egy tüneményes jelenség van melletted.

De a legfontosabb szabály, hogy ne feszengj, és érezd magad nagyon jól a képeken meg azokon kívül is, végül is egy új élet növekszik benned!

PureWow

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top