Család

Hónapok óta otthon?

Lubickolás egy közeli élményfürdőben vagy néhány kellemes nap egy hazai wellness szállodában. Most hogy megérkezett az új jövevény biztosan le kell mondanotok ezekről a kikapcsolódásokról?

A pihenésre most is szükségetek van! Sőt, talán még jobban, mint korábban. Szakadj ki a pelenkázás és az etetés rutinjából, és élvezd, hogy újra megnyílik előtted a világ.

Mennénk, de hova?

Azért, hogy az első közös utazás valóban gondtalan családi együttlét legyen, mindenképpen tapasztalt bababarát szállodát válassz! Az alsópáhoki Kolping Hotel kifejezetten kisgyermekes családokra specializálódott, és folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően évről évre színvonalasabb szolgáltatásokkal várja a családokat.

Ahogy tetszik

Itt rengeteg külön szobatípus közül választhatsz. Ha otthon is veletek alszik a csöppség, akkor egy kétágyas szoba kisággyal is tökéletesen megfelel majd. Ha viszont külön légtérhez szoktatok, akkor a családi apartmanok egyike lesz az igazi megoldás. Mindegy melyik mellett döntesz, egyben biztos lehetsz: bababarát felszerelések egész sora vár majd bevetésre. Így nem csak az utazó ágy, de még a kiskád, babakocsi és a bili is nyugodtan otthon maradhat.

Hónapok óta otthon?Kalandra fel!

Ne hagyd, hogy a napi rutin a családi pihenés alatt is meghatározza a napjaidat. Használjátok ki a hotel nyújtotta lehetőségeket.

Az ország legnagyobb szállodai játékbirodalmában, Bobóországban a legkisebbeknek külön játszószobát rendeztek be.

Még csak néhány hónapos a kicsi? Mászik, vagy éppen totyog? Itt biztonságban fedezheti fel a világot.

Hónapok óta otthon?Ha jó az idő, a hatalmas park is sok kalandot tartogat: a babajátszótéren Bobó, a víziló, a bébipancsolóban pedig a síró-nevető bohóc várja a játszópajtásokat. Az igazán ügyesek pedig 2 éves kortól már az erdei kötélpályán tehetik próbára bátorságukat. De a vízimádók sem fognak unatkozni.

A babaúszás foglalkozás az egész családnak különleges élményeket tartogat, a közös pancsolás után pedig a baba-mama szaunában kicsi és nagy együtt lazíthat.


Végre kettesben

Hónapok óta otthon?A közös családi élménygyűjtés mellett ne feledkezzetek meg a kettesben töltött pillanatokról sem, hiszen a hétköznapokon épp erre marad a legkevesebb idő.

Használjátok ki az alvásidőt, és sétáljatok egyet a parkban, beszélgessetek egy pohár finom bor mellett, vagy bújjatok össze a medenceparton a hangulatos fényjátékot nézve.

Ha szívesen marad a játszóházban a kicsi, akár a szakképzett óvónőkre is bízhatjátok. És így garantáltan feltöltődve érkezik haza a család.

További részletes információért látogasd meg a szálloda weboldalát a www.kolping.hotel.hu címen, és válaszd ki a családodnak legmegfelelőbb akciós ajánlatot vagy programcsomagot az ajánlatkereső segítségével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top