Család

Tévedésből más gyerekét hordta ki

Saját hibáján kívül más szülők gyermekével volt várandós a kismama. Szülés után visszaadták "igazi" szüleinek.
Tévedésből más gyerekét hordta ki Apák, akik egyedül nevelik gyermeküket

Egy sajnálatos tévedés folytán Carolyn és Sean Savage-nek nehéz döntést kellett hoznia. Miután lombikprogrammal fogant kisbabájuk megszületett, vissza kellett őt adniuk vér szerinti szüleiknek, mivel kiderült, hogy tévedés történt: Carolyn mások gyermekét hordta ki.

Egy felettébb önzetlen döntés hozadéka az, hogy a szülők nem mentek perre az újszülött Logan felügyeleti jogáért. „Nem vártunk semmi különöset magától a szüléstől, hanem igyekeztem úgymond érzelmek nélkül átadni a szülői jogokat Shannon és Paul Morrellsnek. A tudat, hogy mekkora ajándékot tudtunk nekik adni, enyhíti a fájdalmunkat” – mondja Carolyn, aki akaratán kívül kilenc hónapon át volt várandós más szülők gyerekével.

Savage-éknak egyébként már van két gyermeke, Drew és Ryan, de 2009 februárjában meddőségi kezelésbe kezdtek, hiszen a harmadik baba érkezése kilenc évet váratott magára. A sikeres kezelések után épphogy megkezdődtek a reggeli rosszullétek, amikor egy hihetetlennek tűnő telefonhívás forgatta fel az életüket: közölték velük, hogy összecserélték a lombikokat. A baj úgy történhetett meg, hogy a biológiai édesanya lánykori neve – amit szintén feltüntetnek az üvegcséken – igen hasonlatos a Savage névhez.

//www.dailymail.co.uk
http://www.dailymail.co.uk

„Az abortusz eszünkbe sem jutott. Soha nem ölnék meg egy gyermeket pusztán azért, mert nem az enyém” – mondta az egyébként hithű katolikus Carolyn. Nem sokkal később meghozták azt a döntést is, hogy születése után odaadják a kis Logant biológiai szüleinek. „Nem az ő hibájuk, ami történt. Ha mi lennénk a helyükben, természetesen mi is örülnénk, ha így döntenének.”

Azóta láttak ugyan néhány képet a piciről, de nem ápolnak mély kapcsolatot a másik családdal. „Minden Loganről készült fénykép egy ajándék számunkra. Nem tudunk úgy tenni, mintha sosem történt volna meg ez az eset, hiszen felforgatta az életünket! Logan az ő kisfiuk, de mindig az én újszülött kisbabám marad” – mondta Carolyn.

 

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top