Család

Családjáért pucérkodik a várandós modell

Nem öncélú magamutogatásból pucérkodik 8 hónapos terhesen, hanem azért, hogy mindent megadhasson a gyerekeinek.
Kép: Twitter

A bemutató előtt 

Kép: Twitter

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a londoni divathéten a 8 hónapos terhes walesi modell, Sophia Cahill egy szál kalapban, anyaszült meztelenül vonult a kifutón – kattints ide, ha lemaradtál róla.

Nem túlzás, hogy a bevállalós bemutató világszerte sokakat felháborított, Sophia ezért a Daily Mailben beszélt az indokairól.

A most 28 éves Sophiát tíz évvel ezelőtt Wales szépének választották, és mint mondta, akkor még klasszikus modellkarrierről álmodott. Néhány hónappal később azonban teherbe esett akkori párjától, ám a kisfiú, Bailey születése után nem sokkal a férfi elhagyta. 

Mivel a családja sem tudta támogatni, ezért 19 évesen, egyedülálló édesanyaként kellett megoldania a saját és gyermeke életét. Ekkor döntött úgy, hogy glamúrmodellnek áll. Fedetlen bájait többek között a Penthouse és a Playboy magazinokban is megmutatta, egy-egy fotóért 500 fontot, azaz nagyjából 170 000 forintot kapott, így mindent meg tudott adni a kisfiának.

Tavaly aztán újból teherbe esett, és kísértetiesen hasonló helyzetben találta magát, mint 9 évvel ezelőtt: születendő gyermekének apja szakított vele. Sophia úgy döntött, ha már így alakult, a lehető legtöbbet hozza ki a helyzetből, hiszen Bailey mellett immár születendő gyermekéről is gondoskodnia kell. Tavaly év végén egy magazinban mutatta meg magát pucéran, növekvő pocakkal, nemrégiben pedig örömmel vállalta a londoni divathéten a ruhátlan kalapbemutatóra szóló felkérést is.

„Sokan felhördültek, amikor kiléptem a kifutóra, de ez egyáltalán nem zavart. A várandós test gyönyörű, és nem kell rejtegetni. Sok nő kövérnek és bumfordinak érzi magát terhes pocakkal, én viszont szexinek és nőiesnek” – magyarázta Cahill.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top