Család

Esküvőjéről egyenesen szülni ment az ara

A fiatal nő ugyanazon a napon lett feleség és – kétszeres – anya.

A 19 éves Danielle Clewlow és kedvese, Aaron, a menyasszony terhességének 38. hetére szervezték az esküvőjüket. Mivel a párnak már van egy közös gyermeke, nem akartak várni a ceremóniával a második baba születése utánig, mivel úgy vélték, akkor sem tudnának jobb időpontot találni. Bár tudták, hogy benne van a pakliban, hogy az esküvő környékén születik a baba, nem gondolták volna, hogy ez valóban megtörténik – írja a Daily Mail.

A házasságkötő teremig minden az előzetes tervek szerint ment, percekkel azután azonban, hogy kimondták a boldogító igent, a nőnél beindultak a fájások. Az újdonsült házaspár ezután elindult az esküvői fogadásra, de alig értek oda, a kismama már érezte, nincs mit tenni, irány a kórház. „A fájások egyre erősebbek lettek. Anyukám rögtön mondta, hogy le kellene vennem az esküvői ruhámat” – emlékezett vissza a nő.

Esküvőjéről ment szülni az ara

 

Esküvőjéről ment szülni az ara

 

 Feleség és anya

Képek: dailymail.co.uk 

 

Alig másfél órával azután, hogy a fiatal pár átlépte a kórház küszöbét, Danielle egészséges kisfiúnak adott életet. „Megkönnyebbültem, hogy odaértünk. Utólag tudtam meg, mennyire közel álltam ahhoz, hogy a fogadáson szüljem meg a gyerekemet.”

Az esküvői vendégeket egyébként mindeközben nem zavarták haza: az ünnepség a főszereplők nélkül folytatódott. Késő este aztán az orvos engedélyével a pár egy rövid időre visszatérhetett a fogadásra, immár az újszülöttel együtt.

„Aaron és én nagyon büszkék voltunk. Fantasztikus, hogy ugyanaznap lettem anya és feleség. Nem is kérhettünk volna szebb nászajándékot.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top