Család

“Ha meghalok, szexelj minél többet!”

Minél több nővel feküdjön le – ez volt az utolsó kérése a férjéhez a halálos beteg brit nőnek. Szerintünk ez durva!

Darren CockleValamivel több, mint 10 éve voltak házasok, amikor a feleség 35 éves korában mellrákban meghalt – írja a Mirror. Darren Cockle egyedül maradt egy 3 kislánnyal és egy 6 éves kisfiúval. Néhány hónapig rettenetesen el volt keseredve, de aztán felidézte a felesége kérését, vagy inkább tanácsát.

„Azt mondta, 18 hónapig gyászoljam őt, de úgy, hogy gyakran menjek el szórakozni, és szedjek fel annyi nőt, amennyit csak bírok” – meséli a gyászoló férj. A feleség azért hozzátette azt is, hogy azért senkit se vegyen komolyan addig, pláne ne mutassa be a családnak.

„Nagyon szerettem a feleségem, és sosem voltak egyéjszakás kapcsolataim addig, amíg özvegy nem lettem. Rájöttem, hogy a feleségem csak azt akarta, hogy boldog legyek egyszer újra, és megfogadtam a tanácsát.” Vagyis Darren hetekkel a felesége után hozzáfogott felesége utolsó kívánsága teljesítésének. 

„Az első nő a 30 éves Alison volt, akit meghívtam egy üveg borra a házamba, az egyik dolog követte a másikat, igaz, én közben a feleségemre gondoltam” – mesél a nem túl szívderítő randijáról a 43 éves férfi.

Darren aztán Facebookon keresztül csajozott, de pár közös éjszaka után megmondta nőknek, hogy nem lehet köztük több, mert ő még mindig a feleségét szereti. Egy éven keresztül tartott a gyásza, vagyis addig betartotta a felesége kérését, de rájött, hogy ez nem segít elfelejteni gyermekei anyját.
„Rájöttem, hogy a feleségem tévedett, a gyászt nem így kell feldolgozni” – tette hozzá a mérnökként dolgozó férfi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top