Család

Íme, a világ legbájosabb lánykérése – videó

Romantikus komédiába illő módon kérte meg szerelme kezét egy amerikai férfi.

Egy Portlandban élő színházi színész, Isaac Lamb szakmájához méltó lánykérést szervezett. Mit sem sejtő barátnőjét, Amyt a férfi bátyja az autójába ültette, és azt mondta, hogy szeretne neki lejátszani egy dalt. Miután Amy felvette a fejhallgatót, elindult Bruno Mars Marry Me című dala és vele együtt az a jelenet is, amire a fiatal nő egészen biztosan álmaiban sem számított, amikor belegondolt, hogy milyen lesz, ha majd egyszer megkérik a kezét.

A pár több mint hatvan családtagja és barátja adott elő a nyílt utcán egy gondosan betanult, látványos és bohókás koreográfiát a dalra a reménybeli menyasszonynak. Néhány ismerős pedig, aki nem lehetett a helyszínen, webkamerán és laptopon keresztül csatlakozott a parádéhoz. Végül aztán a vőlegényjelölt is megérkezett, majd annak rendje és módja szerint – na jó, némileg felturbózva, háttérben a „tánckarral” – kedvese elé térdelt és megkérte a kezét. 

Hogy igent mondott-e a menyasszony, kiderül a videóból! Nézd meg te is a bájosan megható felvételt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top