Család

Ötévesen megkapta álmai állását

A kislány egy játékgyár hivatalos játéktesztelője: ő dönti el, hogy melyik termék kerülhet a boltokba.
Kezében a döntés

Kezében a döntés

Kép: dailymail.co.uk 

Az ötéves Jessica Rosbrookkal vélhetőleg minden gyerek szívesen cserélne. A brit kislány ugyanis a Tomy játékgyár hivatalos tesztelője, ami konkrétan azt jelenti, hogy hétről hétre egy rakás vadonatúj, bevezetés előtt álló játékot kap ajándékba, melyeket ki kell próbálnia és őszinte véleményt kell mondania róla. Csak olyan játékot dobnak piacra, amire Jessica is rábólint.

A kislányt a játékgyár véletlenszerűen választotta ki a feladatra. „Jessica imád kipróbálni minden új játékot, és persze tisztában van azzal, hogy mennyire szerencsés – mondta az édesanyja egy brit lap riportjában. – Szereti, hogy előbb tesztelheti a játékokat, mint a többi gyerek, és azt is, hogy számít a véleménye.”

„Az egyetlen mód, amivel felmérhetjük, hogy egy játék milyen fogadtatásra talál majd a fogyasztók körében, ha egy olyan korú gyerek teszteli le, akiknek a termék készült – magyarázta Joanne Gray, a vállalat európai marketingvezetője. – Minden a tapasztalatoktól függ, ezért nagyon hálásak vagyunk Jessicának és az édesanyjának.”

Hogy a család kap-e pénzbeli javadalmazást a munkáért, nem árulták el, azt viszont igen, hogy a kislány az összes tesztelt játékot megtarthatja, neki tehát mindenképp megéri.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top