Család

“Legalább becsületes szakma” – legyen prosti a gyerekből?

A legtöbb szülő ügyvédként vagy orvosként látná szívesen a gyermekét, akad egy anyuka, aki a legkevésbé sem bánná, ha lánya a legősibb mesterséget választaná.

A 45 éves Becky Adamy 20 éven át foglalkozott eszkortlányok közvetítésével, így pontosan tisztában van azzal, hogy hogyan élnek a prostituáltak. Ennek dacára – vagy talán éppen ezért – kimondottan örülne annak, ha most 16 éves lánya, Emilia nagykorúsága után luxusprostituáltként dolgozna. „Lehet, hogy a társadalom elítélné ezért, de én nem. A prostitúció legalább becsületes szakma” – mondta Becky egy brit lapnak nyilatkozva.

Becky és Emilia

Becky és Emilia

Forrás: The Sun 

Az asszony elárulta, hogy rövid ideig maga is volt prostituált, de később felhagyott az iparral.

Emilia még középiskolás, a tanulás mellett pedig eladóként dolgozik, de nem tartja kizártnak, hogy a jövőben az édesanyja által leginkább javasolt pályát választja. Már csak azért sem, mert kiskorától kezdve prostituáltak vették körül és sokukkal közeli barátságba került. „Nincs erkölcsi problémám azzal, hogy idegenekkel szexeljek. Szerintem semmi rossz nincs abban, ha egy nő árulja a testét” – fogalmazott a tinilány, aki 14 évesen veszítette el a szüzességét, és ezt legkevésbé sem bánja.

„Azt hiszem, a munkám megmutatta Emiliának, hogy a prostitúció teljesen hétköznapi dolog” – jegyezte meg Becky, aki kiemelte azt is, hogy ő maga mindig nagyon vigyázott arra, hogy a lányok kerüljék az alkoholt és a kábítószert, és ezt Emiliától is elvárja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top