Család

Egy éven belül kétszer szült ikreket

Az orvosok azt mondták a nőnek, hogy soha nem szülhet gyereket. Duplán tévedtek.

A 33 éves Carla Sodhit orvosai meddőnek nyilvánították, ám az asszonynak mesterséges megtermékenyítéssel sikerült teherbe esnie, és tavaly júliusban egészséges ikerlányoknak adott életet. Az újdonsült szülők már Rose és Sonya születését is csodaként élték meg, néhány héttel később azonban egy vizsgálat után megdöbbentő hírt közölt az asszonnyal a nőgyógyásza: újra várandós, és ezúttal teljesen természetes úton fogant meg.

 

A Sodhi család

A Sodhi család

Forrás: dailymail.co.uk 

 

Ezzel azonban még nem volt vége a meglepetéseknek, ugyanis kiderült, hogy Carla újra ikreket vár. „El sem akartuk hinni. Azok után, hogy sokáig azt hittük, hogy sohasem lehetnek gyerekeink, alig egy év alatt négy gyermekkel bővült a család. Ez több, mint amiről valaha is álmodni mertünk. Tudom, hogy kemény munka lesz, de megéri” – lelkendezett a boldog édesanya egy brit lapban.

A kisfiúk születésének várható időpontját a lányok első születésnapjára írták ki, végül három nappal előbb érkeztek. Arra, hogy egy nő egy éven belül kétszer is ikreket szüljön, 50 000 az 1-hez az esély.

Egy éven belül kétszer szült ikreket

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top