Baba

22 év próbálkozás után esett teherbe a meddő asszony

A meddőnek nyilvánított asszonynak és elvileg nemzőképtelen férjének természetes úton fogant egészséges gyermeke. Ezt hívják csodának. Csak több mint két évtizedet kellett várni rá.
Paula és Isla

Paula és Isla

Forrás: dailymail.co.uk 

A brit Paula Lackie-vel 21 éves korában közölték az orvosok, hogy sohasem fog tudni természetes úton teherbe esni. A nő és akkori férje a diagnózist követően két gyermeket is örökbe fogadott, az asszony azonban még így sem volt képes teljesen feladni a reményt, hogy egyszer mégiscsak saját gyermeknek adhat életet.

Paula első házassága néhány évvel később tönkrement. Ezt követően ismerte meg Grantet, akivel aztán annak tudatában kötött házasságot, hogy a férfi nem képes a gyermeknemzésre, legalábbis korábbi feleségét képtelen volt teherbe ejteni, igaz, ennek okát az orvosok sem tudták megállapítani. 

Hatalmas volt tehát a meglepetés, amikor a 43 éves Pauláról kiderült, hogy kisbabát vár Granttől. Éppen annyi idős volt ekkor, mint egykor meddőnek nyilvánított nagymamája, aki szintén ebben a korban és szintén természetes úton esett teherbe. Esetük orvosi csodának tekinthető, pontos magyarázatot még a szakemberek sem találtak rá.

Mint azt az asszony a Daily Mail riportjában elmesélte, a terhessége alatt végig nagyon félt, hogy valami baj történik és elveszíti a babát, de a várandósság hónapjai problémamentesen teltek, és a szülés is komolyabb gond nélkül, két és fél óra alatt lezajlott. „Én is sírtam, Grant is sírt, a szobában mindenki szipogott. Olyan volt, akár egy film, ami happy enddel ér véget” – idézte fel kislánya, Isla világra jövetelének perceit Paula.

„Még mindig nem tudjuk elhinni, hogy valóban a miénk, és áldottnak érezzünk magunkat amiatt, hogy ő van nekünk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top