Család

Facebookon bukott le a bigámista férj

Egy idegen nő képei között találta meg saját hites urát, amint éppen egy esküvői torta előtt pózolt - boldog vőlegényként.

A Facebookon fedezte fel a férje második feleségétSokkoló meglepetéssel szembesült a legnépszerűbb közösségi oldalon egy amerikai nő, miután rákattintott egy asszony adatlapjára, akit a Facebook ajánlott neki új ismerősként. Az idegen nőszemély fotói között a saját férjét fedezte fel, ahogy éppen egy esküvői torta előtt pózolnak újdonsült házasként.

Minden ismerőse rajta röhögött

Mint kiderült, a hanyag férfi a szomszédjára bízta, hogy intézze el helyette a válással járó papírmunkát az első feleségével, de az ismerős még nála is lustább volt, így nem történt semmi. Ezért amikor megkérte a második felesége kezét, nem tudott róla, hogy bigámiát követett el.

Természetesen azóta mindent megbánt, és borzasztóan szégyelli magát. Közben bíróságra került az ügy, és el is ítélték, de egy év próbaidőt kapott. Az első feleség viszont miután kiheverte a megrázkódtatást, levélben kérte a bíróságot, hogy legyenek elnézőek, mivel a férfinek az is épp elég nagy büntetés, hogy mindenki rajta élcelődött az eset miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top