nlc.hu
Család
Hullámvasúton kérte meg barátnője kezét

Hullámvasúton kérte meg barátnője kezét

A lány csak a kiszállás után értesült arról, hogy barátja feleségül szeretné venni.
Hozzám jössz?

Hozzám jössz?

Forrás: dailymail.co.uk 

A 19 éves, brit Lawrence Kay vidámparkba vitte barátnőjét, Sophie File-t, akivel öt éve járnak együtt. A fiú jóelőre eltervezte, hogyan kéri majd meg szerelme kezét, ám a lány még a lánykérés pillanataiban sem tudott semmit a meglepetésről.

Amikor ugyanis felültek a hullámvasútra, a fiú a barátnőjét ültette a kocsiban legelőre, majd a tervbe beavatott barátaival együtt mögé ült. Menet közben aztán, amikor az ajándék fotó készült, a fiúk felmutatták a nagy kérdés szavait tartalmazó papírlapokat a mit sem sejtő lány mögött.

Miután kiszálltak a hullámvasútból és megkapták a fotót, Sophie végre megtudta, hogy a párja megkérte a kezét. Lawrence ekkor letérdelt elé, előhúzta a nagymamájától örökölt jegygyűrűt és szóban is feltette a kérdést, amire a lány ujjongva mondott igent.

A fiú még egy meglepetést tartogatott kedvesének: elárulta neki, hogy elutaznak valahová, de Sophie csak a reptéren tudta meg, hogy az úticéljuk Róma. Jelenleg az esküvőjüket tervezgetik, ami – Lawrence kreativitását ismerve – vélhetőleg szintén tartogat majd néhány meglepetést, méghozzá remélhetőleg kellemesebbet, mint azé a skót páré, akik a templom kövezetén négykézláb mászva keresték az elgurult jegygyűrűt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top