Család

Beatles-esküvőn mondták ki az igent

Bár a hatvanas éveket lekésték, az esküvőjükön sikerült megidézniük a Beatles fénykorát.

A 31 éves általános iskolai tanár, Rebecca Mowles és a szociális munkásként dolgozó, 29 éves Mark Wright kissé késve születtek, ők ugyanis a hatvanas években érezték volna legjobban magukat. Mindketten rajonganak az évtized kultúrájáért és divatjáért, a legeslegjobban pedig a Beatlesért vannak oda. Épp ezért számukra nem is volt kérdés, hogy az esküvőjüket is erre a témára fűzik fel.

Bors őrmester
Bors őrmester

 

A fiatal pár és a násznép a Beatles 1967-es Bors őrmester albumának borítóját idéző kosztümöket húzott, a vőlegény négy barátja konkrétan a Beatles tagjainak öltözött be. Az esküvői torta az Abbey Road lemez borítóját idézte, marcipán Lennonnal, McCartney-vel, Ringo Starral és George Harrisonnal.

Abbey Road

Abbey Road

Képek: dailymail.co.uk

 

Mindezek után már nem meglepő, hogy hajnalig Beatles-slágerekre mulattak, sőt az ifjú férj maga is előadott néhány feldolgozást a barátaival. „Ez volt életünk legszebb napja. Nagyon nyugodtak voltunk, és minden olyan volt, ahogy elterveztük. Nagyon elégedettek vagyunk” – nyilatkozta Mark egy brit lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top