Család

48 év után tudták meg, hogy nem házasok

Közel öt évtized után derült ki, hogy a pár házassága hivatalosan érvénytelen.

A második esküvőn

A második esküvőn

Forrás: Redlands Daily Facts

A kaliforniai Norma és Bob Clark 1964 augusztusa óta abban a hitben éltek egymás mellett, hogy házastársak. A múlt hónapban a hetvenes éveiben járó pár elhatározta, hogy rendezik a hivatalos ügyeiket arra az esetre, ha valamelyikük távozna az élők sorából.

Amikor azonban felkeresték  hivatalt, hogy beszerezzék a szükséges papírokat, kiderült, hogy hivatalosan nem is házasok. Annak idején ugyanis a lelkész, aki összeadta őket, a házassági engedélyüket elmulasztotta visszaküldeni a megyei hivatalba, ahol ez alapján kiállították volna a házassági anyakönyvi kivonatot. Ennek következtében pedig a házasságkötésüknek papíron gyakorlatilag nem maradt nyoma.

Norma és Bob mielőbb orvosolni akarták a hibát, így két tanú és a gyermekeik kíséretében elmentek a városházára, ahol immár hivatalosan is házasságot kötöttek. „A nővérem és én azzal viccelődtünk, hogy így legalább nem kell majd partit tartanunk az 50. házassági évfordulójuk alkalmából” – jegyezte meg Clarkék fia, Alex egy tévécsatorna riportjában.

 

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

– Itt töltheted le az alkalmazást Windows Phone-ra!

További részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top