Család

Az űrből kéri meg szerelme kezét egy férfi

Ez lesz a világ első űrbéli lánykérése. A pár egyik tagja sem űrhajós.

Az űrből kéri meg szerelme kezét egy férfiEgy különleges lánykérések megszervezésére szakosodott francia cég jóvoltából egy Sebastian nevű, 35 éves férfi lesz az első ember a világon, aki az űrből kéri meg barátnője kezét.

Az esemény Valentin-napon valósul majd meg, és a reménybeli vőlegénynek nem is kell személyesen az űrbe utaznia, csupán a Vanessa, hozzám jössz feleségül? kérdést tartalmazó táblát és a párról készült fotót küldik fel egy kamera kíséretében nagyjából 30 kilométer magasságba a sztratoszférába, egy hidrogénnel töltött ballon segítségével. A tervek szerint a kamera egész végig közvetíti majd a lánykérő üzenet útját, és mielőtt a ballon felrobbanna, még elkészül a tökéletes felvétel a nagy kérdésről, háttérben a Földdel. A férfinak mindez 4990 eurójába, azaz mintegy másfél millió forintjába fog kerülni.

Már csak az a kérdés, hogy Vanessa mennyire fog meglepődni, lévén hogy az űrbéli lánykérés híre máris bejárta a világsajtót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top