Család

Így törli a Facebook az exed!

Csak egy klikkelés, és az exed minden nyomát eltüntetheted a szakítás után, nem kell egyesével bajlódni az időközben fájdalmassá vált fotókkal vagy hozzászólásokkal.

Amit a Facebook összeköt, el is tudja választani… Hiánypótló a KillSwitch nevű alkalmazás, amelynek iróniája, hogy pont Valentin-napon indították. Aki járt már pórul, és a hatalmas szerelem nevében számtalan fotót és kedveskedő üzenetet tett fel a saját és kedvese falára, az tudja, hogy mennyire nyűgös dolog a szakítás után mindezt kikapálni, mert ugye nem szeretné senki a boldog hőskor képeit nézegetni a Facebook-oldalán.

Így törli a Facebook az exed!

Szóval csak annyit kell tennünk, hogy ha még az exünk ismerősünk a közösségi oldalon, ráengedjük az alkalmazást a közelmúltra, és minden olyan fotót, videót, hozzászólást, amin a volt kedves meg van jelölve, töröl a szerintünk majd nagy népszerűségnek örvendő alkalmazás. Vannak kibúvók: ha nem szeretnénk mindent megsemmisíteni, akkor el is tárolhatjuk egy mappába a régi emlékeket, és azt csak mi látjuk. Szóval titokban nézegethetjük, ha erre van igény, de a többiekkel elhitethetjük, hogy rég túl vagyunk a szakításon.

Egyébként mobiltelefonos formában is működik, de nem ingyenes a fejlesztők által csak fájdalommentes szakítást segítő applikációnak nevezett alkalmazás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése