Család

45 kilót fogyott az elhagyott ara

A menyasszony nem hibáztatta a párját, amiért az az esküvő előtt faképnél hagyta. Ez kellett ugyanis ahhoz, hogy rádöbbenjen: változtatnia kell.

A 31 éves Pamela Doyle még tizenévesen ismerkedett meg a későbbi vőlegényével. A lány már akkoriban sem volt vékony, 42-es méretű ruhákat hordott. Bár a párjával nagyon szerették egymást, a katonaként szolgáló férfi gyakran töltött hosszabb időt külföldön, míg Pamela evésbe fojtotta a magányát és az aggodalmát. Ennek következtében az évek során alaposan elhízott, 27 éves korára már 108 kilót nyomott. Bár a barátja megpróbálta rávenni az egészségesebb életmódra, ez nem sikerült neki. A férfi 2009-ben mégis megkérte a kezét, amire Pamela örömmel mondott igent.

Az esküvőt tavaly nyárra tervezték, a szervezés is elkezdődött, márciusban azonban a vőlegény egyik napról a másikra közölte Pamelával, hogy véget vet kapcsolatuknak. A fiatal nő összetört, ugyanakkor nem hibáztatta a párját, annál inkább saját magát amiatt, hogy nem tett a túlsúlya ellen. Rájött azonban arra is, hogy még mindig nem késő.

A fogyás előtt és után

A fogyás előtt és után

Forrás: dailymail.co.uk

Pamela egy diétából, edzésekből és hipnózisból álló fogyókúrába vágott bele. A hipnózisra azért volt szüksége, mert nagyon érzékeny, és rengeteg negatív gondolata, önbizalomhiánya volt.

A kúra nem egész egy év alatt látványos eredményt hozott: 45 kilótól sikerült megszabadulnia, elégedettebb és magabiztosabb, mint valaha. A nő egy brit lap riportjában elárulta azt is, hogy a mai napig is tartja a kapcsolatot egykori vőlegényével, aki nem győz csodálkozni a változáson. Azt sem tartják kizártnak, hogy újrakezdik a kapcsolatukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top