Életmód

Négy ruhaméretet fogyott, mert szégyellte a párja

Ma már a volt pasijai is szívesen járnának vele, ő azonban nem tart igényt rájuk. Érthető módon.

A 30 éves Marie Mace sosem volt szerencsés a szerelemben. „A pasik sohasem tartottak ki mellettem túl sokáig, és valahol mélyen éreztem, hogy a súlyom miatt szakítanak velem – mondta a nő egy brit lap riportjában. – Az exem még azt is mondta, hogy azért nem visz el étterembe vagy szórakozni, mert szégyell mutatkozni velem, ezért inkább otthon maradtunk.”

Marie policisztás petefészek-betegségben szenved, ennek egyik velejárójaként hízott el. Mindig is próbált beletörődni ebbe és igyekezett kerülni a mérlegeket, ám tavaly nyáron már több mint 100 kilót nyomott.

A fogyás előtt és után

A fogyás előtt és után

Forrás: dailymail.co.uk

Beiratkozott egy fogyókúrás klubba, és a népszerű Cambridge-diéta szerint kezdett táplálkozni. Alacsony kalóriatartalmú ételeket, turmixokat, leveseket és fogyókúrás szeleteket fogyasztott. A diétának köszönhetően négy ruhaméretet fogyott, és csinosabb, mint valaha.  

Az önbizalma is megnőtt,
és tavaly decemberben egy társkereső oldalon megismerkedett egy férfival, akivel azóta is nagy szerelemben él, és bízik abban, hogy ez a kapcsolat végre tartós lesz. A Facebookon egyébként több korábbi párja – miután meglátta a róla készült legfrissebb fotókat – megkereste, hogy kezdjék újra a kapcsolatukat, Marie azonban mindegyiküket kikosarazta.

 

Négy ruhaméretet fogyott, mert szégyellte a párja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top