Család

Mesekönyvvel kérte meg barátnője kezét

Lánykéréssel végződött a nyuszi és a teknősbéka története.

Egy amerikai reklámszakember, Jason Methner a lánykéréskor sem tudta megtagadni önmagát: egyedi, kreatív és nem elhanyagolható mértékben romantikus módszert választott.

A férfi egy grafikus barátjával mesekönyvet rajzoltatott, melynek főszereplője egy bájos nyuszi – a barátnője, Molly kedvenc állata –, valamint egy teknősbéka, akik eltérő természetük ellenére is egymásba szeretnek.

Methner a kész könyvvel besétált a chicagói közkönyvtárba, és arra kérte az alkalmazottakat, hogy hadd helyezze el azt az újdonságok polcán. Ezután azzal az ürüggyel, hogy egy ismerősének új mesekönyve jelent meg, Mollyt is a könyvtárba hívta.

Forrás: today.com
Forrás: today.com

A fiatal nő gyanútlanul lapozgatni kezdte a mesekönyvet, majd a harmadik oldalon járva igencsak meglepődött, ugyanis felfedezte, hogy a nyuszi szülővárosa ugyanaz, mint az övé. Mire az utolsó oldalra is eljutott, számára is világossá vált, hogy a mesekönyv neki készült és róla szól. „Bár általában nem ugyanazzal a sebességgel futunk, de nem akarnál lassítani és velem tölteni az életed? És a nyuszi azt válaszolta…” – állt az utolsó lapon.

Jason ekkor letérdelt elé, megkérte a kezét, Molly pedig így fejezte be a mondatot: igen.

„Nem sírtam, az nem az én stílusom, de teljesen meg voltam lepve és jó értelemben sokkolt a dolog. Hihetetlenül átgondolt és kreatív lánykérés volt, egy váratlan helyen” – nyilatkozta utólag a menyasszony egy helyi lapnak.
  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top