Család

Tinilányok emelték le apjukról a másfél tonnás traktort

A két fiatal lány erejét megsokszorozta, hogy meg akarták menteni az apukájuk életét.

Egy amerikai farmer, Jeff Smith munka közben szenvedett balesetet: a traktora felborult és a mellkasára dőlt, csapdába ejtve a férfit. A közelben csak a gazda két lánya, a 14 éves Haylee és a 16 éves Hannah tartózkodtak, ők hallották meg édesapjuk segélykiáltását.

Azonnal odarohantak és hívták a mentőket, ám látták, hogy apjuk nem fogja kibírni addig, míg megérkezik a segítség. A lányok ekkor összegyűjtötték minden erejüket és a csodával határos módon megemelték a közel másfél tonnás traktort, így ki tudták szabadítani édesapjuk mellkasát, az egyik karja azonban még mindig be volt szorulva.

Forrás: kgw.com

Méltán büszke a lányaira a gazda

Forrás: kgw.com

Hannah ezután a szomszédhoz rohant, aki egy másik traktor segítségével húzta le Smith karjáról a masinát. A férfi csuklója eltört és egyéb sérüléseket is szenvedett, az élete azonban nincs veszélyben, köszönhetően talpraesett lányainak, akikre nagyon büszke.

Az egyik helyi lapnak nyilatkozó mentős elmondta, hogy vészhelyzetekben nem ritkák a hasonló, már-már megmagyarázhatatlan, erőn felüli teljesítmények, azonban amit a két fiatal lány tett, így is rendkívül hősies cselekedet volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top