nlc.hu
Család
Divatba jött az online esküvői meghívó

Divatba jött az online esküvői meghívó

Olcsó és környezetbarát, de mégsem jó mindenkinek.

Egyre több házasulandó pár dönt úgy, hogy hagyományos, postán elküldött, papír esküvői meghívók helyett e-mailben küldik szét a menyegzőjükre szóló meghívókat. A megoldás olcsó, környezetbarát, és az esetek többségében praktikusabb is, hiszen a címzettek azonnal, közvetlenül reagálhatnak.

Divatba jött az online esküvői meghívó

Az esküvőszervezők többsége ugyanakkor nem tartja jó ötletnek az online meghívót, mivel úgy vélik, hogy csak a hagyományos, nyomtatott meghívók tükrözik kellőképpen az alkalom komolyságát. Az online meghívók ráadásul a spamek közé keveredhetnek, az idősebb és/vagy a számítógéphez kevésbé értő meghívottak számára pedig kimondottan zavaróak lehetnek és megnehezíthetik a válaszküldést is.

A legjobb módszer, ha azoknak a rokonoknak, barátoknak, akikről tudjuk, hogy egyáltalán nem, vagy nem elég rutinosan használják a számítógépet, nyomtatott meghívót küldünk, míg a többieknek e-mailben is eljuttathatjuk a meghívást, vélhetőleg nem fogják zokon venni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top