Család

Divatba jött az online esküvői meghívó

Olcsó és környezetbarát, de mégsem jó mindenkinek.

Egyre több házasulandó pár dönt úgy, hogy hagyományos, postán elküldött, papír esküvői meghívók helyett e-mailben küldik szét a menyegzőjükre szóló meghívókat. A megoldás olcsó, környezetbarát, és az esetek többségében praktikusabb is, hiszen a címzettek azonnal, közvetlenül reagálhatnak.

Divatba jött az online esküvői meghívó

Az esküvőszervezők többsége ugyanakkor nem tartja jó ötletnek az online meghívót, mivel úgy vélik, hogy csak a hagyományos, nyomtatott meghívók tükrözik kellőképpen az alkalom komolyságát. Az online meghívók ráadásul a spamek közé keveredhetnek, az idősebb és/vagy a számítógéphez kevésbé értő meghívottak számára pedig kimondottan zavaróak lehetnek és megnehezíthetik a válaszküldést is.

A legjobb módszer, ha azoknak a rokonoknak, barátoknak, akikről tudjuk, hogy egyáltalán nem, vagy nem elég rutinosan használják a számítógépet, nyomtatott meghívót küldünk, míg a többieknek e-mailben is eljuttathatjuk a meghívást, vélhetőleg nem fogják zokon venni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top