Család

Könnyfakasztó videó: így születik a család

Egy élő családfát rendeztek meg videón, és ehhez egy helyre csődítették össze a nagyszülőket, a 14 gyereküket, a 40 unokájukat és a 35 dédunokát.

Emlékeztek még arra a fiúra, aki egy elbűvölő utcai musicaljelenetben kérte meg a barátnője kezét? Miután a lány igent mondott, újabb megható felvételre csődítették össze a családot, amiben ezúttal a nagyszüleinek állítanak emléket és mondanak köszönetet.

Élő családfa

Az izgalmas rész a 45. másodpercnél kezdődik a fiatal párral, majd vándorútra indul a kamera, és hatalmas fényképeket pásztáz végig, amik a nagyszülők megismerkedésének történetét mutatják be: onnantól kezdve, hogy a nagypapa a seregben szolgált, majd a háború után megismerkedett az ápolónőként dolgozó nagymamával, összeházasodtak, és négy gyerekük született. Majd az egyik fénykép mögül sorba bukkannak elő a gyerekeik a párjukkal, akik mára az ötvenes éveikben járó házaspárok. Ugyanez ismétlődik meg a másik nagyszülőkkel, csak nekik már tíz gyerekük született.

A végén előbukkan kézen fogva a két nagymama is, akik már özvegyek, még sincsenek egyedül, hiszen beáll mögéjük a 14 gyerekük, a 40 unokájuk, és ez még nem minden, mert berohan a képbe a 35 dédunokájuk is, amire az egyik nagyi már könnyezik a boldogságtól. „Ez mind annak köszönhető, hogy igent mondtak egymásnak” – tartják fel aztán a fotók hátoldaláról kirajzolódó üzenetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top