Család

A családdal töltött idő az igazi luxus

Jobban vágyunk a közös családi kikapcsolódásra, mint gyémánttal kirakott ékszerekre.

A családdal töltött minőségi idő a szülők 95 százaléka számára többet ér az anyagi javaknál – derült ki egy Angliában végzett kutatásból, melynek során arról kérdezték a résztvevőket, hogy számukra mi számít igazi luxusnak.

A családdal töltött idő az igazi luxus

A válaszadók 61 százaléka számára a legfontosabb luxust egy-egy családdal töltött nap jelenti, míg 55 százalék azokat a családi étkezéseket említette, amelyek után nem neki kell eltakarítania. A toplistára felkerült még a hétvégi és a délutáni alvás, egy vacsora kettesben vagy néhány szabad óra, miközben a gyerekekre valaki vigyáz, a tengerparti fürdőzés és homokvárépítés a gyerekekkel, illetve egy könyv vagy újság zavartalan elolvasása. Egzotikus nyaralásra a megkérdezettek 26 százaléka vágyik, 19 százalék viszont egy fürdőben vagy wellnessben töltött nappal, hétvégével is beérné.

8 százalék számára a dizájnerruhák, 6-6 százalék szemében pedig a sportautók, illetve a gyémánttal kirakott ékszerek jelentik a leginkább vágyott luxust.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top