Család

Lottómilliomos lett az álláshalmozó anya

A sors megjutalmazta a keményen dolgozó, szeretetre méltó asszonyt.

Az amerikai Andi Harden egyedülálló anyukaként négy állásban dolgozott azért, hogy el tudja tartani saját magát és a lányát. Egy benzinkúton és egy edzőteremben, illetve lábmasszőrként vállalt munkát, valamint ékszereket is árult.

Az asszony a múlt héten vásárolt egy lottószelvényt, amivel 1 040 000 dollárt, vagyis mintegy 232 millió forintot nyert. A családja és a barátai szerint senki sem érdemelte meg annyira a nyereményt, mint ő. „Büszkeséggel tölt el, hogy ennyien mondogatják ezt. Végre úgy érzem, hogy vagyok valaki” – nyilatkozta a nő egy amerikai tévécsatornának.

Andi Harden
Andi Harden

„Ő a legkeményebben dolgozó ember, akivel valaha találkoztam. Mindenki egyből megszereti. Egy kicsit mindenki anyukája” – méltatta édesanyját Andi tinédzser lánya, Stephanie.

A nő a nyereményátadáson elárulta, hogy a pénzből szeretne venni egy házat, illetve félretesz a lánya taníttatására, de ő maga is szeretne még tanulni. „Iskolába fogok járni, mert többé akarok válni. Szeretném megragadni ezt a lehetőséget, hogy az legyek, akinek lennem kell.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top