Család

40 napig párként éltek a jó barátok

Hetente háromszor randiztak és párterápiára is jártak a kísérleti párkapcsolatban élő barátok.

A 26 éves Jessica Walsh és a 32 éves Timothy Goodman régóta barátok. A férfi-nő barátságból kialakuló szerelem nem ritka, a két New York-i fiatal azonban nem egymásba szeretett, hanem tudatosan határozták el, hogy 40 napig megpróbálnak párként élni.

Jessica és Timothy

Jessica és Timothy

Forrás: nydailynews.com 

A projekt szabályai szerint minden nap legalább egyszer találkoztak, hetente háromszor mentek el randizni és heti egy alkalommal párterápiára is eljártak. Mindemellett beiktattak olyan játékokat is, mint például hogy egyik nap 8 órán keresztül nem engedték el egymás kezét, még aközben sem, ha valamelyiküknek ki kellett mennie a mosdóba. „A kísérlet célja az volt, hogy megvizsgáljuk  szokásainkat és a félelmeinket egy kapcsolatban” – magyarázták egy amerikai lap riportjában.

Bár a projektre március–áprilisban került sor, az élményeiket csak most, utólag publikálják napról napra a weboldalukon. Egyelőre tehát még nem derült ki, hogy végül valóban összejöttek-e, vagy a 40 nap lejárta után továbbra is „csak” barátok maradtak. Jessica azonban annyit elárult, hogy a kísérlet segített neki szembenézni a korábbi kapcsolataival, és összességében véve erősebbé tette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top