Család

Nagyon Balaton a Telekommal

A legjobban kedvelt hazai bandák szinte kivétel nélkül jelen lesznek augusztus 18–20. között Zamárdiban, ahol a Petőfi Rádió és a Telekom közösen mutatja be a Strandfesztivált. Magyarországon először itt lép fel a Fall Out Boy, a jelenlegi legkeresettebb fesztiválsztárok egyike. A nemzetközi színtérről DJ-szettel lesz jelen a Pendulum, színpadra lép a francia Nouvelle Vague, és itt adja majd Yonderboi az év egyetlen hazai koncertjét.

A Strandfesztiválra is igaz, hogy nem csupán PayPass kártyával, hanem élményekkel is lehet fizetni, hiszen akik Instagram-alkalmazással osztják meg élményeiket, azok a gyűjtött pontokért koktélt és fesztiválkellékeket vásárolhatnak. Akik pedig egy kis ejtőzésre vágynak csak, azok a Telekom spirál árnyékolói alatt pihenhetik ki az átmulatott éjszakákat.

Nagyon Balaton a Telekommal

A Strandfesztiválra is igaz, hogy akik nem jutottak el a Balaton partjára, azok a Telekom és a Ustream együttműködésének köszönhetően számos koncert élő streaming közvetítését követhetik a www.telekom.hu/fesztivalok oldalon.

Nagyon Balaton a Telekommal

Mindeközben Alsóörsön minden idők legsikeresebb magyar zenekara, az LGT lép fel, illetve itt rendezik meg az első hazai elektronikus „butikfesztivált” B. my Lake néven, szintén a Telekom támogatásával.

Nagyon Balaton a Telekommal

A Balaton legújabb ünnepe Zánkáig is elér, ahol Családi Csobbanás címmel ingyenes programok, játékok és koncertek várják a családokat. A többi helyszín mellett a Telekom Nagyszínpadán is számos hazai sztár lép fel a kicsik és nagyok szórakoztatására, köztük az Alma együttes, a Ladánybene 27 és a Gringo Star. A strandon vízi bábszínház, óriáshomokozó várja a gyerekeket, a fenntarthatóság terén végzett ismeretterjesztő tevékenységéről ismert hello holnap! ligetben pedig játékos környezetvédelmi programokra látogathatnak, és feladatokat oldhatnak meg az újrahasznosítás és az újraalkotás szellemében.

A programokról, helyszínekről további részletek itt olvashatók: nagyonbalaton.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top